In memoriam.

Efter nära 30 år på Lilla torg tog vi pick och pack och begav oss till en större och modernare lokal. Malmö har utvecklats explosionsartat under vår tid på torget och vi har fått uppleva förändringen genom kontorets handvalsade glasrutor — allt från Café Dockhuset till ett myller av restauranger. Det är en fantastisk plats vi har lämnat bakom oss, men framförallt som vi alltid kommer bära med oss. Tack för allt!

Var i hela världen är vi?

Vårt nya kontor är på Djäknegatan 23 (till vänster om Forum) högst upp i byggnaden, ungefär 350 meter från Lilla torg. Nya effektiva lokaler på ett och samma plan, bättre arbetsmiljö och verkligen något att kunna växa i. När vi gjorde en helrenovering av kontoret i Lund 2015 lät vi arkitekten Jonas Lindvall ge rummet rätt förutsättningar för det vi strävar efter i vårt arbete — mer öppenhet och närhet mellan oss som kollegor och inte minst till våra kunder. Jonas har hjälpt oss även denna gång.

Vi bjuder gärna på lite nya utsikter.

Kom förbi så bjuder vi på rundvisning, prat om framtidsplaner och varför inte en kaffe på takterrassen. Dörren står öppen. Välkommen när du har tid!