Sökes — erfarna redovisningskonsulter till Malmö, Lund och Stockholm.

Vi är ständigt på jakt efter nya bra människor att driva utvecklingen tillsammans med. Just nu söker vi nya kollegor tillika redovisningskonsulter med minst två års erfarenhet av redovisning. Med en stadig utveckling är vi just nu är inne i en utvecklingsfas — du kommer in i ett spännande skede och kommer att vara viktig för byråns framtid.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan om du är intresserad.

Din ansökan bör helst innehålla ditt CV och skriv gärna något kort om dig själv. Du ska ange hur många år du har arbetat med redovisning och nämn gärna också inom vilka områden du har mest erfarenhet inom. Till exempel kundkontakt, löpande redovisning, bokslut och årsredovisning, fåmansbolagsregler, koncernredovisning, ekomomistyrning och budgetarbete.

Har du frågor? Vilka som helst.
Stockholm: Aida Talari, tel 08-40 90 7002 eller via aida.talari@resursgruppen.se
Malmö/Lund: Linda Persson, tel 040-664 24 42 eller via linda.persson@resursgruppen.se

Vi som letar.

Resursgruppen är en revisionsbyrå med omfattande ekonomi-, HR och rådgivningstjänster för små och mellanstora företag. Verksamheten startades 1980 i Malmö. Idag är vi 30 medarbetare på 4 orter och omsätter ca 30 miljoner. Vi erbjuder många smarta lösningar för hur man effektiviserar hela sitt ekonomiarbete. Men framförallt är det vårt nära sätt att samarbeta som ger förutsättningar för en affärsrådgivning som gör skillnad. Vi kombinerar utvecklingen inom digital redovisning med värdefull mänsklig kontakt och kompetens.

Vill du veta mer om oss som arbetsplats? 
Klicka här…

Vi ser fram emot din ansökan!