Sånt vi gör.

Vad vi gör är egentligen inte så intressant som hur vi gör skillnad — och inte minst varför. Precis som så många andra företag är vi ett resultat av ett antal händelsekollisioner genom åren. En del mer genomtänkta än andra. Du känner säkert igen dig, det kallas för utveckling och är lika oundvikligt som centralt för alla företag. Till slut blev vi i alla fall Resursgruppen, en ekonomi- och revisionsbyrå med affärsrådgivning och outsourcing som expansiva affärsområden. Längst ner här på sidan får du en överskådlig presentation av våra tjänster och kompetenser — sånt vi gör.

Att utvecklas med förändringen.

Vi är lite mer än trettio experter som i ett slags äventyrligt samförstånd har bestämt oss för att inte motarbeta de framåtdrivande krafterna i vår samtid. Istället låter vi oss ständigt utmana dem. Genom att använda förändringen som pådrivare kan vi utveckla vårt erbjudande — och skapa skillnad för dig som kund. Ofta har vi varit föregångare inom digitaliseringen av vår bransch och kämpat för det papperslösa kontoret. Idag erbjuder vi många smarta tjänster för hur du effektiviserar hela ditt ekonomiarbete. Men framförallt är det vårt nära sätt att samarbeta som skapar förutsättningar för en affärsrådgivning som kan göra verklig skillnad. Därför har vi har skapat tre helt nya digitala paketlösningar — utan att göra avkall på den personliga relationen och rådgivningen.

Digitala paketlösningar där människorna ingår.

Just nu pratas det mer än någonsin om digitala ekonomilösningar. Det är egentligen inte så konstigt, nu för tiden finns inte någon anledning att sträva vidare med dina pappershögar. Oavsett vilken typ av verksamhet du bedriver har du allt att tjäna på en helt digital lösning. Men går verkligen allting att lösa med en knapptryckning? Automatik i all ära, men företagande handlar om utveckling. Och utveckling om människor. Förutom att våra digitala lösningar gör dig effektivare fokuserar vi även på att skapa en nära relation och ge dig en relevant leverans för ditt behov. Beroende på hur ditt företag ser ut erbjuder vi därför lite olika lösningar. Ovan ser du våra tre digitala paket. Du kan konvertera mellan dem i takt med att din organisation förändras. Det fasta priset samt att du vet vad som ingår gör ditt val enkelt och tryggt. Klicka på dem och upptäck varför du ska lämna den gamla ekonomin bakom dig och ta ett kliv in i framtiden — redan idag.

Skillnaden med oss.

Ekonomi och revision. Revision och ekonomi. Hur man än vänder och vrider på det, verkar det inte särskilt roligt. Men hur kul måste det vara? Vi tror att det räcker långt om man tycker att utmaningar gör livet spännande, att tekniksprång är utvecklande, att samarbeten är givande och att närvaro och nyfikenhet inte är något man lämnar hemma på kökssoffan.

När vi landar i en betesåker utanför Lund, mitt i turbulensen från trettio vindkraftverk i Jämtland eller på din dörrmatta är det en mer närvarande rådgivning som behövs. Vi är helt övertygade att morgondagen inte bara kräver våra spetskompetenser. Djupare insikter om våra kunders vardag och affär i kombination med bredare koll på omvärlden kommer att vara avgörande. Men också att vi bygger en relation där vi med färska ögon kan få utmana och bjuda på ett relevant utanförperspektiv. Först då kan vi tillsammans skapa verklig affärsmässig skillnad. 

Och det — är hur kul som helst.

Hitta din framtid här.

För oss betyder närvaron allt. Den är avgörande för hur vi utvecklar våra kunder, men också hur vi är mot varandra. Vi är ständigt på jakt efter nya bra människor att driva utvecklingen tillsammans med. Speciellt i en tid då vi expanderar inom olika områden och på olika marknader. Klicka dig vidare här ifall du vill anmäla dig i vår kandidatbank, eller om du är nyfiken på vilka tjänster som finns lediga. Hoppas du hittar något som något kittlar. Då är chansen stor att det är dig vi letar efter.