Vi hjälper dig framåt.

Vi är Resursgruppen, en ekonomi- och revisionsbyrå med affärsrådgivning och outsourcing som expansiva affärsområden. Men just vad vi gör är egentligen inte så intressant som hur vi gör skillnad — och inte minst varför vi gör det vi gör varje dag.

Längst ner här på sidan får du en överskådlig presentation av våra tjänster och kompetenser — och människorna bakom. För att komma ett steg närmare och få en bättre uppfattning om skillnaden med oss är det bara att läsa vidare lite till. Eller slå oss en signal! 

Att utvecklas med förändringen.

Vi är lite mer än trettio experter som i ett slags äventyrligt samförstånd sedan lång tid tillbaka har bestämt oss för att inte motarbeta utan utvecklas med de framåtdrivande krafterna i vår samtid. Genom att använda förändringen som pådrivare, kan vi utmana oss själva och utveckla vårt erbjudande — och skapa skillnad för dig som kund. Ofta har vi varit föregångare inom digitaliseringen av vår bransch och kämpat för det papperslösa kontoret. Idag erbjuder vi många smarta tjänster för hur du effektiviserar hela ditt ekonomiarbete. Men framförallt är det vårt nära sätt att samarbeta som skapar förutsättningar för en affärsrådgivning som kan göra verklig skillnad. 

Digitala ekonomilösningar där människorna ingår.

Just nu pratas det mer än någonsin om digitala ekonomilösningar. Det är egentligen inte så konstigt, nu för tiden finns inte någon anledning att sträva vidare med dina pappershögar. Oavsett vilken typ av verksamhet du bedriver har du allt att tjäna på en helt digital lösning. Men går verkligen allting att lösa med en knapptryckning? Automatik i all ära, men företagande handlar om utveckling. Och utveckling om människor. Förutom att våra digitala lösningar gör dig effektivare fokuserar vi även på att skapa en nära relation och ge dig en relevant leverans för ditt behov.

Lämna den gamla ekonomin bakom dig och ta ett kliv in i framtiden — hör av dig redan idag.

Skillnaden med oss.

Ekonomi och revision. Revision och ekonomi. Hur man än vänder och vrider på det, låter det inte särskilt roligt. Men om utgångspunkten istället är att utmaningar gör livet spännande, att tekniksprång är utvecklande, att samarbeten är givande och att närvaro och nyfikenhet inte är något man lämnar hemma på kökssoffan — då kan det bli hur roligt som helst. Och inte minst givande för dig som kund. 

När vi landar i en betesåker utanför Lund, eller mitt i turbulensen från trettio vindkraftverk i Jämtland, eller på din dörrmatta är det vår övertygelse att en närvarande rådgivning behövs för att kunna göra skillnad. Vi är helt övertygade att morgondagen inte bara kräver våra spetskompetenser utan också djupare insikter om våra kunders vardag och affär i kombination med bredare koll på omvärlden. Detta förutsätter att vi bygger en starkare relation så att vi kan få utmana och bjuda på ett relevant utanförperspektiv. Först då kan vi tillsammans skapa verklig affärsmässig skillnad. 

Vilka utmaningar står du inför?
Ring gärna så pratar vi om vilka tänkbara lösningar som passar dig bäst.

Hitta din framtid här.

För oss betyder närvaron allt. Den är avgörande för hur vi utvecklar våra kunder, men också hur vi är mot varandra. Vi är ständigt på jakt efter nya bra människor att driva utvecklingen tillsammans med. Speciellt i en tid då vi expanderar inom olika områden och på olika marknader. Klicka dig vidare här ifall du vill anmäla dig i vår kandidatbank, eller om du är nyfiken på vilka tjänster som finns lediga. Hoppas du hittar något som något kittlar. Då är chansen stor att det är dig vi letar efter.