Hundra supervassa medarbetare inom redovisning, tech och lön 

Med Resursgruppens medarbetare kommer VIEW Ledger att finnas på 6 orter med ca 100 medarbetare i Sverige. De flesta är specialiserade inom redovisning, lön och ekonomisk rådgivning, men också systemintegration och rådgivning inom digitalisering.

En möjlighet för oss att växa i vårt erbjudande 

— Vi är stolta över att sälja Resursgruppen till just VIEW Ledger. Under lång tid har vi levererat tjänster och expertkunskap till våra kunder. Genom det här sammangåendet får Resursgruppen förutsättningar att fortsätta att leverera kvalitet samtidigt som vi kan arbeta aktivt för att växa. Att VIEW Ledger precis som vi också arbetar aktivt för att förändra redovisningsbranschen var en viktig aspekt när vi tog beslutet att sälja, säger Bengt R Andersson, grundare av Resursgruppen.

Samma värdegrund bygger framgång för både våra kunder och oss

— Vi är väldigt glada över att välkomna Resursgruppen till VIEW Group. Det är en byrå med gedigen erfarenhet, intressanta kunder och mycket stor expertkunskap bland medarbetarna. Viktigt är också att vi delar samma värdegrund och är övertygande om att ett nära och rådgivande samarbete med våra kunder hjälper både dem och oss framåt, säger Joseph Mogefors, VD för VIEW Ledger AB.

Revisionsverksamheten ingår inte i förvärvet — blir nytt bolag

VIEW Ledger förvärvar inte revisionsverksamheten. Den kommer istället att drivas vidare i ett nytt bolag under namnet Resursgruppen Revision och Rådgivning AB.

— Det ska bli en spännande resa där vi kommer erbjuda lite nytänk vad gäller erbjudandet runt revision. Vi kommer dessutom få möjlighet att erbjuda revisionstjänster till fler kunder tack vare att vi är ett fristående revisionsbolag, säger Bengt R Andersson.

Bengt R Andersson
Grundare av Resursgruppen Ekonomi & Revision AB
+46(0)705-30 25 55
bengt.andersson@resursgruppen.se

Joseph Mogefors
VD för VIEW Ledger AB
+46(0)707-97 12 07
jmo@viewledger.com