Ledigt jobb — Kvalificerad redovisningskonsult

Vi letar efter fler kvalificerade redovisningskonsulter med rådgivarprofil till både Malmö och Lund. Klicka här eller på bilden nedan för att komma till platsannonsen och söka tjänsten. Läs mer om oss som företag längre ner på sidan.

Malmö och Lund letar efter kvalificerade redovisningskonsulter med rådgivarprofil — sök här!

Ledigt jobb — Lönekonsult med redovisningskunskap

Nu söker vi efter ytterligare en lönekonsult som kan utöka vårt team i Lund. Klicka här eller på bilden nedan för att komma till platsannonsen och söka tjänsten. Läs mer om oss som företag längre ner på sidan.

Lund letar efter fler lönekonsulter — sök här!

Ditt intresse är alltid välkommet!

Om tjänsten du letar efter inte finns än, eller om du är nyfiken på oss som arbetsplats, anmäl ditt intresse till oss redan nu! Då är du med i loopen direkt när det är dags. Det är gjort på fem röda: 

Allt du behöver göra är att mejla dina uppgifter om vem du är, dina kunskaper och erfarenheter till oss genom att klicka här.

Frågan är fri.

Och om du undrar något om oss, hur det är att jobba här eller har en specifik fråga om en tjänst — skicka då bara ett mejl direkt till den områdesansvarig du tycker passar bäst för din fråga.

Du hittar rätt person och kontaktuppgifter under under de små runda bilderna längst ner i botten här på sidan. 

Din bakgrund är inte din framtid.

Du behöver inte vara redovisningskonsult för att ha erfarenhet inom redovisning. Många av oss som jobbar inom Resursgruppen har olika bakgrunder. En del har drivit egna företag, andra har varit ansvariga för ekonomin på större företag och många kommer dessutom från helt skilda branscher.

Vår mångfald gör oss bra på att förstå och hantera olika kunders ekonomiska vardag. Och i kombination med en kontinuerlig kompetensutveckling skapar detta förutsättningar för att såväl anställda som kunder ska kunna spira och blomstra — något som är speciellt viktigt i en tid då digitaliseringen går med rasande fart.

Här har alla en framtid.

Som konsult är man ganska ensam i sitt uppdrag, samtidigt har jag aldrig varit på en arbetsplats där man är så kollegial — man hjälper varandra.

Pernilla Winberg är redovisningskonsult på Resursgruppen. Klicka här och läs hennes svar på frågor om yrket, utmaningarna och hur det är att jobba på Resursgruppen.

Och varför inte — ställ en fråga direkt till Pernilla! 

Lite om oss som företag.

Resursgruppen är en ekonomi- och revisionsbyrå som ständigt låter sig utmanas av förändringen i samhället. Med likgiltigheten som fiende har vi sedan startskottet 1980 ofta varit föregångare inom digitaliseringen av vår bransch. Idag erbjuder vi många smarta tjänster för att effektivisera ett företags hela ekonomiarbete, till exempel våra nya digitala paketlösningar. Framförallt skapar vårt nära sätt att samarbeta förutsättningar för affärsrådgivning som kan göra verklig skillnad för våra kunders utveckling. Vi kombinerar utvecklingen inom digital redovisning med värdefull mänsklig kontakt och kompetens.

Men att vara närvarande är inte bara avgörande för hur vi utvecklar våra kunder — det utgör också grunden för hur vi är mot varandra.

Läs mer om oss här…

Medarbetarnas artiklar.

Ett bra sätt att lära känna oss lite djupare är att läsa vad våra medarbetare skriver om arbetsmiljö, livet och jobbet — men också genom våra intervjuer med andra som vi tycker har bra saker att säga om karriär och ledarskap. Här nedan har vi samlat det mest relevanta.

Ett företag som håller, bygger på medarbetare som håller.

Meningen som väcker entreprenören till liv.

Din egen kalender är mitt bästa tips.