Din bakgrund är inte din framtid.

Du behöver inte vara redovisningskonsult för att ha erfarenhet inom redovisning. Många av oss som jobbar inom Resursgruppen har olika bakgrunder. En del har drivit egna företag, andra har varit ansvariga för ekonomin på större företag och många kommer dessutom från helt skilda branscher.

Vår mångfald gör oss bra på att förstå och hantera olika kunders ekonomiska vardag. Och i kombination med en kontinuerlig kompetensutveckling skapar detta förutsättningar för att såväl anställda som kunder ska kunna spira och blomstra — något som är speciellt viktigt i en tid då digitaliseringen går med rasande fart.

Här har alla en framtid.

För Louise är balansen det viktigaste.

Louise Ewaldh är auktoriserad redo­visningskonsult hos oss på Resursgruppen. Att hon började jobba med redovisning var en slump. På gymnasiet pluggade hon naturbruk med inriktning hund. Branschtidningen Balans intervjuade Louise om vad hon tycker är viktigast i livet, både på jobbet och privat.

Läs hela intervjun här… 

Lediga jobb:

Här ser du de jobbmöjligheter som är öppna hos oss just nu. Klicka dig vidare, läs och ansök under respektive bildlänk. Lite längre ner här på sidan kan du fördjupa dig mer i vårt företag. Hittar du inte det du söker? Eller finns det inga lediga tjänster just nu? Anmäl dig gärna till vår kandidatbank längst ner, så är du alltid med i loopen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm — kvalificerad redovisningskonsult.

Malmö — kvalificerad redovisningskonsult.

Lite om oss.

Resursgruppen är en ekonomi- och revisionsbyrå som ständigt låter sig utmanas av förändringen i samhället. Med likgiltigheten som fiende har vi sedan startskottet 1980 ofta varit föregångare inom digitaliseringen av vår bransch. Idag erbjuder vi många smarta tjänster för att effektivisera ett företags hela ekonomiarbete, till exempel våra nya digitala paketlösningar. Framförallt skapar vårt nära sätt att samarbeta förutsättningar för affärsrådgivning som kan göra verklig skillnad för våra kunders utveckling. Vi kombinerar utvecklingen inom digital redovisning med värdefull mänsklig kontakt och kompetens.

Men att vara närvarande är inte bara avgörande för hur vi utvecklar våra kunder — det utgör också grunden för hur vi är mot varandra.

Läs mer om oss här…

Mer av oss.

Ett bra sätt att lära känna oss lite djupare är att läsa vad våra medarbetare skriver om arbetsmiljö, livet och jobbet — men också genom våra intervjuer med andra som vi tycker har bra saker att säga om karriär och ledarskap. Här nedan har vi samlat det mest relevanta.

Ett företag som håller, bygger på medarbetare som håller.

Meningen som väcker entreprenören till liv.

Spara dig till nästa gång:   

Även om du inte hittar något här ovan så kanske vi behöver just dig och din kompetens imorgon. Anmäl dig till vår kandidatbank så får du snabbt reda på när det dyker upp nya möjligheter. Du är faktiskt med i loopen redan innan utannonsering, vi tittar alltid i kandidatbanken först.

Allt du behöver göra är att mejla dina uppgifter om vem du är, dina kunskaper och erfarenheter till oss på kandidatbanken@resursgruppen.se. Vi är ständigt på jakt efter nya bra människor att driva utvecklingen tillsammans med. Speciellt i en tid då vi expanderar inom olika områden och marknader.

Vi väntar med spänning!